Print Recipe
Fiskefilét med kartofle
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 20 min
Antal personer
per
Forberedelses tid 20 min
Antal personer
per
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  2. Rens, skyl, salt og aftør fileterne. Pisk æggene med lidt vand. Bland rasp med salt og peber.
  3. Vend fileterne, først i æg og derefter i rasp. Brun margarine på panden. Læg fileterne på. Dæmp varmen.
  4. Steg dem 2 - 3 min. på hver side. Skru op, mens fileterne vendes.
  5. Persillesauce: Hæld melet i en gryde og pisk det til en glat jævning med mælken, tilsæt lidt ad gangen. Hæld olien i og pisk over middelstærk varme, til saucen kommer i kog. Tilsæt hakket persille, og lad saucen koge over svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *