Print Recipe
Fiskekroens sildefad
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Forret
Land Dansk
Kost typer Alm. Retter
Råvarer Fisk og skaldyr
Sæson Efterår, Vinter
Forberedelses tid 40 minutter
Antal personer
personer
Måltid Forret
Land Dansk
Kost typer Alm. Retter
Råvarer Fisk og skaldyr
Sæson Efterår, Vinter
Forberedelses tid 40 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. De udbenede rensede sild rulles sammen med lidt salt og persillekviste og lægges med skindsiden udad tæt sammen i et smurt ildfast fad.
  2. Tomaterne moses med piskefløden, smages til med estragon, salt og peber og hældes over fiskene.
  3. Sættes i ovnen på nederste rille ved 225° i 20 min., til sildene er gennemdampede.
  4. Tilbehør:Små pillekartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *