Print Recipe
Fiskeret, Else's
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Fisk:Rødspættefileterne rulles fra hoved mod halen med bensiden ud.
  2. Lægges i et ovnfast fad med låg.
  3. Fordel ærter, kvarte champignons, små blomkålsbuketter, tomattern og rejerne over rødspættefileterne.
  4. Krydres med salt og peber.
  5. Frisk dild klippes over retten.
  6. Sauce:Hvidvin, smør, dijonsennep og mangochutney koges sammen og hældes over retten.
  7. Placeres i bunden af ovnen ved fuld varme 250-275 grader C, i ca. 35 minutter.
  8. Tilbehør:Flutes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *