Print Recipe
Franskbrød med kvark
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Rør gæren ud med vand.
  2. Tilsæt mælk, salt, sukker og fedtstof.
  3. Kom ca. halvdelen af melet i og ælt dejen godt.
  4. Kvarken røres i, når dejen er æltet lind med halvdelen af melet.
  5. Ælt efterhånden mere mel i, til dejen slipper.
  6. Form dejen til en kugle og lad den hvile 5 min.Slå kuglen flad.
  7. Bør de to sider ind mod midten, læg dejen midt sammen og rul den til en tyk polse.
  8. Læg brødet i en form.
  9. Dæk formen med fugten bagepapir.
  10. Stil til hævning et lunt sted 20.
  11. min.Smør brødet med mælk og ruds det på langs eller prik en række huller med en gaffel.
  12. Stil formen i bunden af ovnen (ingen plade under) og bag brødet ca. 1/2 time ved 225 grader.
  13. Læg brødet til afkøling med bunden opad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *