Print Recipe
Franske vafler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Riv margarinen på den grove side af rivehjerne ned i melet og ælt.
  2. Rød gæren ud med fløden og bland den i.
  3. Ælt det hele let sammen og stil den i køleskab i 15 min.Udrul dejen tyndt og udstik ovale kager, som rulles ovale.
  4. Lær én kage ad gangen på sukkerdrysset bagepapi og rul med kagerullen på kagen, til sukkeret sidder fast.
  5. Læg kagerne på en plade beklædt med bagepapir, klap dem med kødhammeren og bag dem ca. 10 min. ved 200 grader.
  6. Når vaflerne er kølet af laves en sandwich med kage og sukkersmøret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *