Franske vafler

Print Recipe
Franske vafler
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 30 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 30 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Riv margarinen på den grove side af rivehjerne ned i melet og ælt.
  2. Rød gæren ud med fløden og bland den i.
  3. Ælt det hele let sammen og stil den i køleskab i 15 min.Udrul dejen tyndt og udstik ovale kager, som rulles ovale.
  4. Lær én kage ad gangen på sukkerdrysset bagepapi og rul med kagerullen på kagen, til sukkeret sidder fast.
  5. Læg kagerne på en plade beklædt med bagepapir, klap dem med kødhammeren og bag dem ca. 10 min. ved 200 grader.
  6. Når vaflerne er kølet af laves en sandwich med kage og sukkersmøret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *