Print Recipe
Frikadeller m/kartofler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 40 Minutter
Tilberedningstid 685
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 40 Minutter
Tilberedningstid 685
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg kødet i en skål og skub det lidt til side. Rør væske og æg med melet til en jævning. Rør denne jævning ind i kødet lidt efter lidt sammen med det fintrevne løg og krydderier.
  2. Stil farsen i køleskabet mindst 15 min., gerne længere.
  3. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  4. Varm en pande med margarine. Dyp en spiseske i den varme margarine og form frikadellerne med ske og hånd.
  5. Sæt frikadellerne på panden og øs lidt margarine over. Dæmp varmen, når alle frikadellerne er på panden.
  6. Steg frikadellerne 4 - 5 min. på hver side. Skru op for varmen, mens frikadellerne vendes.
  7. Persillesauce: Hæld melet i en gryde og pisk det til en glat jævning med mælken, tilsæt lidt ad gangen. Hæld olien i og pisk over middelstærk varme, til saucen kommer i kog. Tilsæt hakket persille, og lad saucen koge over svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *