Frikadeller i ovn er en anden måde at få lavet sine frikadeller uden brug af så meget fedt, når man steger en frikadelle i ovnen får man en lidt anden overflade på sine frikadeller end hvis det var alm. pandestegte frikadeller.
Lige når de kommer ud af ovnen er det en fordel at lade dem trække lidt som var det en bøf “ca 10 min” det gør bare lige det sidste så de bliver helt top i orden.

Print Recipe
Frikadeller stegt i ovn
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Pil og riv løg / skræl og riv gulerod på den grove side af rivejernet og bland det sammen med svinekødet og de øvrige ingredienser. Lad farsen hvile i køleskabet i ca. 1/2 time.
  2. Form frikadellerne med en ske, der er dyppet i varmt vand - så slipper farsen let. Læg frikadellerne på en bageplade med bagepapir.
  3. Frikadellerne skal ha' ca. 25 min. v/ 220 º - alt efter hvor sprøde og brune man ønsker dem. Det er en god idé at vende dem ca. hvert 10. minut, så bliver de jævnt sprøde.
  4. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  5. Persillesauce: Hæld melet i en gryde og pisk det til en glat jævning med mælken, tilsæt lidt ad gangen. Hæld olien i og pisk over middelstærk varme, til saucen kommer i kog. Tilsæt hakket persille, og lad saucen koge over svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *