Friturestegte rejer

Print Recipe
Friturestegte rejer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Smelt smørret i en tykbundet gryde og rør mel i.
  2. Lad det syde lidt før den varme mælk under omrøring spædes i,lidt efter lidt.
  3. Gryden tages af varmen og der tilsættes salt, rejer, finthakkede cashewnødder og citronsaft.
  4. Rør æggene godt sammen med dejen, ét ad gangen.
  5. Varm olien eller kokosfedtet op, og når det syder omkring en tændstik kommes en spiseskefuld af dejen i den varme friture.
  6. Vend dejbollerne i olien så de bliver gyldne på alle sider.
  7. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
  8. De serveres drysset med persille, sammen med en skål grøn salat.
  9. Variationsmulighed: rejerne kan erstattes med hummer eller kogt fiskekød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *