Fuldkornsrugbrød

Print Recipe
Fuldkornsrugbrød
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 90 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Prep Time 90 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Bland vand og gær. Tilsæt 4 spsk. olie og salt. Hæld grahamsmel, sesamfrø, og hørfrø i, og vent 10 min.
  2. Hæld halvdelen af hvedemelet i, og rør godt sammen. Ælt dejen færdig med så meget mel som den kan tage.
  3. Fedt dejen ind i olie og sæt den til hævning med et fugtigt viskestykke over i 20 min.
  4. Slå dejen ned og form den til en kugle. Rids en stjerne i toppen og sæt den til efterhævning, mens ovnen varmer op til 225 º.
  5. Bag ca. 30 min. på nederste rille i ovnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *