Print Recipe
Fyldt kalkunbryst med krydderurter
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Flæk kalkunbrystet næsten igennem - det skal holde sammen i den ene side.
  2. Bland fyldet og fordel det på kalkunbrystet.
  3. Krydr med salt og peber.
  4. Fold sammen herom og bind omkring med bomuldsgarn.
  5. Gnid kalkunbrysten med salt, peber og merian og brun det på alle sider i fedtstof i en gryde.
  6. Tag det op og kom det i et ovnfast fad.
  7. Hæld bruningsfedtet over, hvis det ikke er for mørkt.
  8. Sæt fadet i ovnen ved 185-200 grader og steg i 35-40 min. Kom bouillonen i fadet, når halvdelen af stegetiden er gået.
  9. Hæld skyen i en gryde og tilsæt fløde.
  10. Bring i kog og jævn til sovs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *