Print Recipe
Fyldt kalkunbryst mer grønsager
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kalkunbryst snittes i siden, så der dannes en lomme. Løg, oliven, frisk basilikum ( eller andre krydderurter ) og champignon hakkes. Smør røres blødt og blandes med de hakkede grønsager og kapers.
  2. Fyldet lægges ind i lommerne, der lukkes med kødnåle og kødet steges i smør på begge sider.
  3. Krydres med salt og peber. Vin ( eller bouillon ) hældes over og skyen tilsættes fløde og evt. lidt jævning.
  4. Steges i alt i 40 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *