Print Recipe
Fyldte champignon
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Råvarer Grønsager
Sæson Sommer
Forberedelses tid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Råvarer Grønsager
Sæson Sommer
Forberedelses tid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kartoflerne skrælles og koges helt møre uden salt, moses og afkøles lidt.
  2. 2.
  3. Kartoffelmosen blandes med æggeblommer, nødder og salt.
  4. 3.
  5. Æggehviderne piskes stive og vendes i kartoffelmosen.
  6. 4.
  7. Champignonerne renses, og stokken fjernes, så der skabes et hul.
  8. 5.
  9. Champignonerne lægges i et ildfast fad og kartoffelfyldet fordeles i hullerne.
  10. Osten drysses over, og retten gratineres i ovnen i 15 min. ved 225¤.
  11. 6.
  12. Den snittede salat drysses med let hånd på fire frokosttallerkener, og der placeres tre champignoner på hver tallerken.
  13. Serveres straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *