Print Recipe
Fyldte fladfisk
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. De rensede fladfisk lægges med den mørke side opad.
  2. Med en skarp kniv ridses en lomme i fisken (Som når man løsner en filet - fisken må ikke skæres igennem).
  3. Fisken paneres og steges almindeligt (Med den opskårne side nedad først).
  4. Fyldet: De ituskårne champignons ristes i fedtsoffet, til de er gyldenbrune.
  5. Stuvning: Væden fra de ristede champignons + 1 dl. mælk får et opkog.
  6. Derefter jævnes med maizenamel udrørt i mælk.
  7. Smages til med salt og peber.
  8. De ristede champignons kommes i - skal have konsistens som en stuvning.
  9. Ved anretning fyldes fisken med stuvningen og pyntes med rejer og citron.
  10. Til retten serveres hvide kartofler, brunet smør og hakket persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *