Fyldte majspandekager

Print Recipe
Fyldte majspandekager
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 Minutter
Servings
Personer
Prep Time 0 Minutter
Servings
Personer
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Dej: Bland de to slags mel og pisk mælken i, sammen med æggene.
  2. Lad dejen hvile i køleskabet, mens fyldet tilberedes.
  3. Fyld: Rens champignon og skær dem i skiver.
  4. Hak løget og skær peberfrugten i tern.
  5. Smelt smørret i en gryde.
  6. Svits løg og champignon ved kraftig varme.
  7. Tilsæt peberfrugterne og de øvrige ingredienser, undtagen osten.
  8. Kog fyldet i ca. 3 min.Bag pandekagerne.
  9. Fordel fyld og halvdelen af osten på pandekagerne.
  10. Rul pandekagerne sammen, læg dem i et smurt ovnfast fad og drys med resten af osten.
  11. Gratiner pandekagerne ved 225 grader i 10 min.Fetaostsalat: Afdryp fetaosten og skær den i tern.
  12. Skær agurken i tern og hak løgene fint.
  13. Bland fetaost med agurk, løg og hakket dild.
  14. Rør dressing af olie, eddike, presset hvidløg, sennep og honning og smag til med salt og peber.
  15. Hæld dressingen over salaten og den kan serveres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *