Print Recipe
Fyldte majspandekager
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Dej: Bland de to slags mel og pisk mælken i, sammen med æggene.
  2. Lad dejen hvile i køleskabet, mens fyldet tilberedes.
  3. Fyld: Rens champignon og skær dem i skiver.
  4. Hak løget og skær peberfrugten i tern.
  5. Smelt smørret i en gryde.
  6. Svits løg og champignon ved kraftig varme.
  7. Tilsæt peberfrugterne og de øvrige ingredienser, undtagen osten.
  8. Kog fyldet i ca. 3 min.Bag pandekagerne.
  9. Fordel fyld og halvdelen af osten på pandekagerne.
  10. Rul pandekagerne sammen, læg dem i et smurt ovnfast fad og drys med resten af osten.
  11. Gratiner pandekagerne ved 225 grader i 10 min.Fetaostsalat: Afdryp fetaosten og skær den i tern.
  12. Skær agurken i tern og hak løgene fint.
  13. Bland fetaost med agurk, løg og hakket dild.
  14. Rør dressing af olie, eddike, presset hvidløg, sennep og honning og smag til med salt og peber.
  15. Hæld dressingen over salaten og den kan serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *