Print Recipe
Fyldte torskepakker
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Fisk:Læg spinaten i en gryde med låg, og damp den 1-2 min.Pensl 4 stykker sølvpapir med en anelse olie.
  2. Fordel halvdelen af spinaten på sølvpapiret.
  3. Skær torskefileten i 4-5 cm brede stykker.
  4. Fordel torskefileterne på spinaten, og drys lidt salt på fisken.
  5. Fordel resten af spinaten, smuldret fetaost og til sidst tomatskiver på fisken.
  6. Drys lidt salt og peber på.
  7. Luk pakkerne tæt.
  8. Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem 20-25 min. ved jævn varme.
  9. Bemærk! Vend ikke pakkerne!Tilbehør:Skær squash i 2 cm skiver.
  10. Rør marinaden, og vend sguashskiverne heri.
  11. Grill dem på grillristen ca. 6 min. ved siden af fisken.
  12. Skær salaten i strimler, og pres citronsaften over.
  13. Brug væden fra fisken som sovs.
  14. Fiskepakkerne kan også tilberedes i ovnen ved 220° 20- 25 min.Tilbehør:Servér groft brød til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *