Fyrige koteletter

Print Recipe
Fyrige koteletter
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Koteletterne krydres med salt og peber og brunes ved god varme 2-3 min. på hver side i en gryde.
  2. Løgene brunes let.
  3. Tomater, squash, fennikel, lime, grøntsagsjuice og paprika tilsættes.
  4. Koteletterne lægges ovenpå grøntsagsblandingen.
  5. Retten koges ved svag varme i ca. 25 min.Smages godt til med salt og peber.
  6. Servering:Smager godt sammen med melon dryppet med appelsinsaft og friske spinatblade krydret med salt og peber samt kogte ris.
  7. Tips:Forrygende også næste dag.
  8. Kødet skæres i terninger og varmes i grøntsagssaucen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *