Print Recipe
Gammeldags kanelsnegle
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Mælken lune med smørret og skal kun være lunkent når det hældes over gæren.
  2. Tilsæt sukker og mel lidt ad gangen.
  3. Det er forskellig hvor meget mel dejen kan tage.
  4. Dejen æltes sammen på bordet og skal være blank og smidig inden den sættes tildækket til hævning i 35 min.Dejen rulles ud til en aflang plade, og herover smøres fyldet, der er rørt sammen og dejen rulles stramt sammen på den lange led.
  5. Skæres ud i stykker på ca. 2 cm.
  6. bredde, som lægges i papirforme med snitfladen opad.
  7. Pensl med lidt sammenpisket æg og efterhæver.
  8. Bager herefter på nederste rille ved 235 grader i 6-7 min.Når sneglene er kolde kommes florsukkerglasur på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *