Print Recipe
Geddekroketter
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Fisken koges i vand tilsat laurbærblade samt et par hele peberkorn.
  2. Kogetid ca. 15 minutter (til den er næsten mør).
  3. Fisken trækker suppen under afkøling.
  4. Kroketter:Smør eller margarine smeltes i en gryde og melet tilsættes.
  5. Rør kraftigt i gryden og tilsæt fiskesuppen og fløde lidt efter lidt.
  6. Der røres til opbagningen er helt jævn.
  7. Smages til med salt og peber.
  8. Dejen afkøles lidt og tilsættes derefter de to æggeblommer - en ad gangen - under kraftig omrøring.
  9. Dejen skal være smidig.
  10. Den afkølede fisk pilles i små stykker og befries for ben!Fiskekødet tilsættes stuvningen og røres forsigtigt rundt.
  11. Fiskedejen afkøles.
  12. Dejen formes til kroketter og trilles i mel, dyppes i pisket æg og rulles tilsidst omhyggeligt i rasp.
  13. Sæt kroketterne i køleskab 20-30 minutte, så de bliver faste inden stegning.
  14. Olie opvarmes (til den syder omkring en tændstik).
  15. Kroketterne steges smukt lysebrune og lægges til afdrypning på et sugende underlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *