Print Recipe
Geddeterrin
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Farsen:Den rensede fisk afskæres skind og ben, og det reelle kød skærs i tern, saltes let og stilles koldt.
  2. Det ureelle kød befries mest muligt for ben, mases igennem en grov sigte og stilles koldt.
  3. Lidt safran koges i en smule vand sammen til det bliver mørkegult.
  4. Den mostede masse køres fast med salt på en blender.
  5. Pas på ikke at bruge for meget salt.
  6. Derefter tilsættes reven citronskal, æg (ét ad gangen), fløde 13 og til sidst fløden.
  7. Farsen må ikke blive for blød, så pas også på med fløden.
  8. Farsen tages i en stor skål, farves med safran og fyldes op med småkødstykkerne.
  9. Bages i en smurt form i 30 minutter ved 170 C.
  10. i et lille varmt vandbad.
  11. Henstilles køligt til næste dag.
  12. Grøntsagerne:Tomaterne befries for skind og kerner.
  13. Løg, blegselleri og gulerødder skrælles og skæres hver for sig i tynde strimler på størrelse med en tændstik.
  14. Løg og gulerødder blancheres i letsaltet vand - køles af.
  15. De fire grøntsager marineres med olie og eddike, salt og peber.
  16. Salaten vaskes og slynges.
  17. Det hele anrettes efter behag og pyntes med oliven og kørvel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *