God kartoffelsalat

Print Recipe
God kartoffelsalat
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 15 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 15 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Skyl kartoflerne og læg dem i en gryde med vand, som lige dækker.
  2. Kog op, skru ned for varmen og læg låg på.
  3. Kog til kartoflerne er møre - prøv med en lille spids kniv.
  4. Hæld det kogende vand fra og brus kartoflerne over med koldt vand.
  5. Pil skrællen af og læg kartoflerne i en skål, der stilles koldt og tildækket.
  6. Rør mayonnaise sammen med creme fraiche, mælk og sennep.
  7. Pil løget, hak det fint og rør det i dressingen med klippet purløgHvis du bruger friske ærter skal de bare bælges.
  8. frosne ærter skal ikke optøes, de røres direkte i dressingen.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Skær de kolde kartofler i skiver og vend dem i dressingen.
  11. Lad salaten stå køligt og tildækket en halv times tid, så kartoflerne får smag af dressingen.
  12. Fyld salaten i en stor boks med låg og pynt den med små tomatsnitter og frisk karse.
  13. Kartoffelsalaten er god til skovtursmad som pølser, små frikadeller og stegte kyllingelår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *