Græske keftedes med brøndkarsesalat

Print Recipe
Græske keftedes med brøndkarsesalat
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Rør det hakkede kød med alle øvrige ingredienser til en god, fast fars, der deles og formes til ovale ruller, der steges gyldne og sprøde i smør og olivenolie 5-6 minutter, hvorefter de sættes på små spid.
  2. Til salaten blandes brøndkarseblade, løg og oliven med olivenolie og citronsaft, og salaten smages til med salt og friskkværnet peber.
  3. Ved serveringen anrettes de varme keftedes på salaten og spises med tyrkisk brød, evt. lune pitabrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *