Gratin med rosenkål

Print Recipe
Gratin med rosenkål
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog rosenkål.
  2. Hak kål og løg groft, evt. i foodprocessor sammen med mælk.
  3. Bland kvark, fløde, æg, 1 spsk ost, hvidløg, muskatnød, salt og peber.
  4. Bland rosenkål og løg i.
  5. Hæld massen i et smurt ovnfast fad.
  6. Drys resten af osten over.
  7. Bages i ca 25 min. ved 180°CTilbehør:Kartofler og revet gulerod med citron

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *