Gratinerede vinbjergsnegle

Print Recipe
Gratinerede vinbjergsnegle
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Forret, Velkomst
Råvarer Fisk og skaldyr
Sæson Sommer
Forberedelses tid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Måltid Forret, Velkomst
Råvarer Fisk og skaldyr
Sæson Sommer
Forberedelses tid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Sneglehusene renses, skylles og skoldes.
  2. De tørres i ovn eller på radiator.
  3. Smørret røres blødt med alle krydderierne.
  4. Lidt heraf lægges i hvert sneglehus.
  5. De kogtesnegle stikkes godt fast i smørret og dækkes helt med resten.
  6. Hver snegl dyppes i rasp og stilles omhyggeligt i en sneglepande eller i et ildfast fad.
  7. Sneglene gratineres 5 min.i ovnen ved 250 grader og serveres varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *