Gratineret løgsuppe

Print Recipe
Gratineret løgsuppe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret, Supper
Land Fransk
Råvarer Grønsager
Sæson Hele året
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Måltid Hovedret, Supper
Land Fransk
Råvarer Grønsager
Sæson Hele året
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær løgene i fine strimler, og steg dem klare i smøret i tykbundet gryde (må ikke brunes).
  2. Drys melet over, spæd med bouillon og lad koges ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  3. Rist brødskiverne, hæld suppen i ovnfaste portionsskåle og læg brødet ovenpå.
  4. Drys med ost og gratinér ved 225 g til osten er gylden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *