Print Recipe
Grillede kødspyd
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i tern og pølsen i skiver.
  2. Sæt skiftevis kylling, pølse og bacon på træspyd.
  3. Pensl kødet med olie og drys med paprika.
  4. Grill spydene til kødet er mørt.
  5. Marinerede kartofler: Skrub kartoflerne og kog dem til de er møre, men stadig har bid.
  6. Rør en marinade af olie, balsamico, sennep, hakket skalotteløg, persille, presset hvidløg, salt og peber.
  7. Hæld marinaden over kartoflerne og stil dem koldt.
  8. Salat: Riv salaten groft.
  9. Skær de soltørrede tomater i strimler og hak løget fint.
  10. Skær tynde skiver af parmesanost og rør med let hånd alle ingredienserne sammen.
  11. Server grillspydene med de marinerede kartofler og salaten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *