Print Recipe
Grøn æggekage
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Fedtstof og bacon ristes på panden, til baconen er gylden og sprød.
  2. Den tages op og holdes varm.
  3. Ærter og hakket spinat tøesop og koger sagte 3-5 min. i fedtstoffet og den uddampede væde.
  4. Æg og krydderier piskes sammen og hældes på.
  5. Æggekagen stivnes over svag varme, mens man ryster panden af og til eller stikker paletkniven ned i æggemassen her og der, til æggekagen sidder løs.
  6. Den serveres med smørvendte karotter og bacon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *