Print Recipe
Grønkålstærte
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Dej: Margarine rives som ost og blandes med mel og salt. Tilsæt vand og ælt dejen sammen og læg den køligt.
  2. Fyld: Grønkålen tøes og drænes. Æggene piskes sammen, tilsæt creme fraiche, grønkål og gulerødder. Smag til med salt og peber.
  3. Del dejen i to dele og rul hver ud til en rund plade. Beklæd to tærteforme og prik med en gaffel. Forbag dem 10 min. ved 220 grader.
  4. Tag tærterne ud og fordel grønkålsmassen. De bages færdige ved 220 grader ca. 15 min. Pas på grønkålsmassen ikke bliver mørk og tør.
  5. Serveringsforslag: Grønkålstærte med sprængt nakke, kogte kartofler og rødbeder.Forret: Grønkålstærte, rå eller kogt skinke pyntet med tomat og revne gulerødder.
  6. Vegetarret: Grønkålstærte, råstegte kartofler med marinerede hvidløg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *