Grøntsager i sursød sovs

Print Recipe
Grøntsager i sursød sovs
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bland saucen af maizena, ananas og soyasovs, ingefær, boullion, honning og løg, kom saucen i en lille kasserolle og bring den i kog, skru ned for varmen og små kog saucen i 5 min. fjern den fra varmen og stil den til side.
  2. Opvarm wok over kraftig varme til den ryger, kom olien i og slyng den rundt.
  3. Stir-fry majs, peberfrugt og gulerødder i 4 min. Tilsæt bønnespirer og mange-tout ærter og stir-fry 2 min., tilsæt sursød sauce, skru med for varmen og småkog i 2 min. Smag til med sesamolie og sort peber.
  4. Serveres med brune ris, hvis retten er vegetarisk, ellers til kylling, oksekød, eller fisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *