Print Recipe
Gryderet a léspagnole
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 60 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 60 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Svinesmåkødet renses for fedt og hinder. Skæres i tynde skiver og bankes lidt.
  2. Smørret brunes let i en gryde. Kødet vendes herí til det er gyldent.
  3. Bacon, der er skåret i småstykker, flåede tomater, grøn peber i strimler og champignon i skiver kommes i gryden.
  4. Salt, peber og paprika drysses over. De grønne oliven deles og blandes forsigtigt med grydens indhold.
  5. Kog risene iflg. vejledningen på emballagen.
  6. Fløden tilsættes sammen med kulør. Retten skal derefter småsnurre i 45 min. Smages til med salt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *