Print Recipe
Gryderet m/sprøde brødterninger
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog kartoflerne og lad dem køle af.
  2. Varm halvdelen af olien til middelvarm. Pil rødløgene, skær hvert løg i 8 dele og rør dem i olien. Bland eddiken i. Lad dampe nogle min.
  3. Skrab gulerødderne, skær dem i skiver på skrå og rør dem i sammen med tomatpureen og 2 liter vand. Bring det i kog.
  4. Læg låg på og lad det hele koge sagte i 30 minutter.
  5. Skær broccolien i buketter, der deles i skiver. Skær de kogte kartofler i skiver. Bland begge dele i de sidste 15 minutter.
  6. Smag retten til med salt, peber og sukker.
  7. Brødterninger: ( brug gerne toastbrød eller skær skorpen fra ) : Skær brødet i fine terninger og rist dem på en pande i resten af olien. Vend flittigt, så de bliver smukt gyldne hele vejen rundt. Server dem til retten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *