Print Recipe
Hakkebøf med skarpe løg
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Hakkekødet formes til små bøffer og krydres med salt og peber.
  2. Hakkebøfferne brunes ved stærk varme til de har fået en pæn brun farve (kun kort tid ellers bliver de hurtigt for tørre).
  3. Løgene brunes i sukker og smør ved jævn varme i 8-10 min.Kartoflerne kommes ved og det hele dækkes med vand.
  4. Koges ved svag varme i ca. 10 min. De sidste 6-8 min. lægges hakkebøfferne i kartoffelsaucen, må ikke koge.
  5. Smages til med salt og peber, HP sauce og Worcester sauce og gerne et par dråber chilisauce alt efter smag og behag.
  6. Serveres med grøn salat: revne grøntsager med en sennepsdressing bestående af creme fraiche 18% smagt til med sennep og friskhakket persille.
  7. Tips:Godt stegte spejlæg vil være prikken over i´et til denne dejlige ret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *