Print Recipe
Havørred med purløgs sauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Rens, skrab og tør ørrederne. Drys den med salt indeni og udenpå. Smør et ovnfast fad af passende størrelse. Skær porren i skiver og læg porreringene i bunden af fadet. Læg fiskene ovenpå og dæk dem med tyndt udskårne citronskiver. Hæld vand og den ene dl hvidvin ved. Dæk fadet med smurt alufolie.
  2. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  3. Fadet med fisk sættes i ovnen i 35 minutter ved 200 º. Fisken er færdig, når rygfinnen nemt kan løsnes.
  4. Hæld fiskeskyen fra og hold ørreden varm, men du laver purløgssauce.
  5. Purløgssauce: Svits fintsnittet løg og purløg i lidt smør i et par minutter. Hæld fiskesky og resten af hvidvinen ved og lad det koge lidt ind. Tilsæt piskefløde og lad saucen koge et par minutter. Smag til med salt og peber. ( Hvidvin kan erstattes med vand ) .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *