Havregrynsboller

Print Recipe
Havregrynsboller
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Smøret smeltes, heri hældes mælken og når dette er lunkent, opløses gæren heri.
  2. Havregrynene tilsættes sammen med 100 g af hvedemelet samt sukker og salt.
  3. Dejen slås sammen med en ske, mens resten af hvedemelet tilsættes lidt efter lidt.
  4. Dejen æltes blank og smidig evt. med ekstra mel.
  5. Del dejen i 2 stykker, som rulles til pølser.
  6. Hver pølse udskæres i ca. 10 stk.
  7. Hvert stykke æltes til en bolle, der sættes på en plade med bagepapir.
  8. Hæver lunt og tildækket i ca. 30 min.Bager på nederste rille ved 225 grader i ca. 12 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *