Print Recipe
Helstegt kalvelever mer kartofler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  2. Brun leveren i olivenolien på en pande eller i en jerngryde. Krydr med salt og peber. Kom stegen i ovnen i ca. 25 min ved 200 º. Lad den hvile tildækket i 10 minutter før den skæres ud.
  3. Skær baconen i tern og brun dem i gryden. Pil og skær løget i store tern. Steg dem møre sammen med baconen, timian og knust hvidløg. Skær champignon i skiver og kom dem ved. Del tomaterne, pres eller skrab indmaden ud og skær tomatkødet i grove tern, som hældes ned til champignonerne. Hele blandingen varmes igennem og anrettes oven på leveren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *