Print Recipe
Helstegt kylling med salat og kartoffelbåde
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Antal personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kyllingen renses og aftørres og lægges på ryggen i et ildfast fad smurt med olie. Kyllingen krydres med salt og peber. Skær kartoflerne i både og krydr dem med timian, salt, peber og finthakket citronskal.
  2. Begge dele steges i ovnen ca. 45 - 50 min. ved 200 º.
  3. Salaten skylles og deles i passende stykker.
  4. I en meljævner blandes fløde, sukker og eddike og dressingen rystes kraftigt til det får skummende konsistens.
  5. Dressingen vendes i salaten lige inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *