Helstegt oksefilét med meriankartofler

Print Recipe
Helstegt oksefilét med meriankartofler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 90 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 90 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Gnid oksefiléten med olien og brun den hurtigt på alle sider på en meget varm pande. Læg den i en lille bradepande eller et ovnfast fad og hæld lidt vand ved.
  2. Steg oksefiléten i ovnen i en 200 º varm ovn i 20 min, tag den ud, pak den i dobbelt folie og et tykt håndklæde og lad den hvile i 25 min. Pak den ud og steg den endnu 15 min, og lad den til sidst hvile indpakket i 20 min.
  3. Imens gøres kartoffelretten klar:
  4. Skræl kartoflerne og pil løgene. Skær begge dele i skiver og læg dem i et ovnfast fad. Dryp eller spray med olien og drys fintklippet merian og krydderier over. Bag kartoffelretten i ca. 45 min. v/200 º.
  5. Riv gulerødderne fint og bland dem med rosinerne.
  6. Hæld appelsinjuicen over og vend det hele godt.
  7. Skær stegen i tynde skiver og servér den med kartoflerne og en sauce efter eget valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *