Print Recipe
Hindbær- og rødvinssorbet
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kom rødvin, sukker og mynteblade i en gryde, bring den langsom i kog og lade det koge 2-3 minutter.
  2. Tag gryden af blusset og lad blandingen trække i 1-2 timer.
  3. Tag myntebladene op og kom blandingen i en blender og blend til bærrene er helt pureret.
  4. Frys sorbeten i ca. 4-5 timer rør jævnligt rundt med et piskeris, senere med en gaffel for at undgå klumper i sorbeten.
  5. Endnu bedre er det, hvis man har en ismaskine.
  6. Dyp nogle mynteblade i vand, rul dem i sukker og frys det.
  7. Det giver nogle fine iskrystal-lignende blade.
  8. Servéring: kugl isen op og kom kuglerne i høje glas, kom et par mynteblade på toppen og stik evt. en cigarvaffel ned i siden af glasset.
  9. Variation: tilsæt 1/2 revet citronskal og 1/2 revet appelsinskal eller bruge rosévin i stedet for rødvin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *