Print Recipe
Hindbærparfait med yoghurt
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 5 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 5 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Frosne hindbær, flormelis, yoghurt og piskefløde blendes i en blender.
  2. Herefter fryses isen i en fryser til den har en passende konsistens.
  3. Hvis den er meget blød når den kommes i fryseren, skal man med jævne mellemrum røre rundt i isen indtil den begynder at stivne.
  4. Når isen er frossen efter opbevaring i fryseren, bliver den meget hård og det tilrådes derfor at tø den lidt op før servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *