Print Recipe
Honning koteletter med ris4 nakkekotelet(ter)
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kødet skæres ud i 2 X 2 cm store firkanter, drysses med paprika og vendes i mel.
  2. Kog risene efter anvisningen på emballagen.
  3. I en pande smeltes smørret og kødet brunes herí. Efter bruningen tilsættes honning og mango chutney. Tilsæt lidt suppe ( eller rødvin ) .
  4. Låg lægges på og kødet gives ca. 10 min. ved svag varme. Tilsæt de rensede og groft hakkede champignon og evt. perleløg.
  5. Smages til med lidt salt, peber og evt. mere mango-chutney.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *