Honning koteletter

Print Recipe
Honning koteletter
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. kuvert af denne væde og rør den sammen med honning, sennep, karry, salt, peber og chilipulver. Hæld marinaden i en tyk plastpose. Afpuds kødet og skær nogle hakker i fedtkanten så den ikke danner skål ved grilningen. Læg kødet i posen, luk den til og lad kødet marinere i køleskabet MINDST 1 time.
  2. Kartofler skrælles og skæres i både. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen v/ 200 º i 50 min. Kartofler vendes med jævne mellemrum og smages til med salt og peber.
  3. Gør havegrillen klar eller tænd for ovnens grill. Tag kødet ud og dup det tørt. Grill koteletterne 6 - 8 min på hver side til kødet er gennemstegt.
  4. Læg ananasringene på grillen når kødet mangler 1 min. Servér kødet garneret med snittede forårsløg sammen med ananasringene, de bagte kartofler og den blandede salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *