Horn med fyld (hurtigbagte)

Print Recipe
Horn med fyld (hurtigbagte)
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Mel og bagepulver blandes og smørret smuldres i. Sukker, æg og mælk piskes sammen og tilsættes.
  2. Rul dejen ud i en cirkel og skær cirklen i 8 trekanter. Læg 1 tsk. abrikosmarmelade på den brede ende og rul fra den ende trekanten sammen, så den spidse ende af dejen slutter i bunden. Put evt. spidsen lidt ind under.
  3. Krum hornet let og sørg for, at den spidse ende af dejen stadig slutter i bunden, så hornet ikke springer op.
  4. Pensel hornene med et sammenpisket æg og drys med hakkede mandler og perlesukker.
  5. Bag hornene midt i ovnen i ca. 15 min. ved 200 º ( varm ovn ) .
  6. I stedet for abrikosmarmelade kan lægges blød nougat indeni hornene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *