Print Recipe
Hornfisk på Indisk
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Hornfisken filetteres, skæres i strimler, dyppes i mel og steges let i margarine på panden.
  2. Hornfiskene lægges på en tallerken, panden rengøres.
  3. Løget skæres i store stykker, simrer i lidt smør sammen med hvidløget uden at brune.
  4. Tilsæt 2 dl. vand, tomatpastaen og krydderierne.
  5. Lad sovsen koge ca. en halv time, hvorefter den eventuelt kan jævnes lidt.
  6. Læg nu fiskestykkerne i og lad det koge i cirka 10 minutter.
  7. Der serveres ris og salat til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *