Print Recipe
Hummer i krydderbouillon
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Riv det grønne af skallen på limefrugten og bland det med de finthakkede krydderurter.
  2. Skær limefrugten i skiver.
  3. Kom tidselolie i en gryde, og sauter den fintskårne ingefær, citrongræs og hel vanille ved svag varme i et par minutter.
  4. Kom bouillon ved og tilsæt de knuste, tørrede krydderier, salt, hele chilies samt limeskiver, og lad det hele simre i 30 min.Hummerne skæres ud og kløerne knækkes.
  5. De lægges op i fonden og koger med i 10-12 min., hvorefter de tages op igen.
  6. Blaff´en sigtes og koges op.
  7. Kom de friske krydderurter, sherrytomaterne og strimler af sukkerærter i, og lad det trække i 10 min. under låg.
  8. Imens tages hummerhaler og klør ud af skallerne og lægges op i dybe tallerkener og dekoreres med tomater og sukkerærter.
  9. Hæld blaff-fonden over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *