Print Recipe
Hyben muffins med stevia
Denne opskrift er en sund og lækker erstatning til den originale chokolade muffin. Denne opskrift er nemlig lavet med stevia sødemidlet i stedet for almindeligt hvidt sukker. Læs også indlægget om stevia planten. 12 stk. hyben muffins
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Dessert
Land Dansk
Råvarer Mælkeprodukter
Sæson Hele året
Forberedelses tid 20
Tilberedningstid 20
Ventetid 20
Antal personer
Ingredienser
Måltid Dessert
Land Dansk
Råvarer Mælkeprodukter
Sæson Hele året
Forberedelses tid 20
Tilberedningstid 20
Ventetid 20
Antal personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen på 200 grader. Det kan være en fordel at smøre muffin-formene med olie, da der ikke er meget smørende i denne opskrift. Hæld havremel, bagpulver, krydderier, salt og stevia pulveret ned i en skål, som ca. kan indeholde 2 liter.Tag dine nybagte muffin ud af ovnen og lad dem afkøle. De smager allerbedst når de er lune. Denne oopskrift af muffins kan sagtens fryses ned i fryseposer. Det er dog vigtigt at nedfryse dem strakt efter nedkølingen. Når du senere tager dem op af fryseren kan man sagtens genvarme dem i ovnen!
  2. Tilsæt nu hyben og rosiner. Rør rundt til du har en ensartet masse.
  3. Bland vandet, honning, æg og vanilje i og rør igen til dejen har en ensartethed. Bland nu de tørre ingredienser i.
  4. Skær æblet over, fjern kerner og riv det på et rivejern. Vend forsigtigt det revede æble i dejen. Kom nu dejen over i de for smurte muffin forme. Nu bages dejen i 20 min.
  5. Tag dine nybagte muffin ud af ovnen og lad dem afkøle. De smager allerbedst når de er lune. Denne oopskrift af muffins kan sagtens fryses ned i fryseposer. Det er dog vigtigt at nedfryse dem strakt efter nedkølingen. Når du senere tager dem op af fryseren kan man sagtens genvarme dem i ovnen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *