Print Recipe
Indbagt rødtungefilet med rejestuvning
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret
Land Dansk
Råvarer Fisk og skaldyr
Sæson Efterår, Vinter
Forberedelses tid 45 minutter
Antal personer
personer
Måltid Hovedret
Land Dansk
Råvarer Fisk og skaldyr
Sæson Efterår, Vinter
Forberedelses tid 45 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Dejen tør op i ca. 15 min. Pladerne lægges lidt over hinanden og rulles ud.
  2. Deles.
  3. Skær 4 store fantasifisk ud af butterdejen.
  4. På de to lægges 2 rå fiskefileter ved siden af hinanden.
  5. Lidt salt og citronsaft kommes over.
  6. Smør, mel og fløde bager sammen til en stuvning, der smages til med krydderier og vin.
  7. Heri blandes velafdryppede rejer.
  8. Fordeles på de to fiskefileter og en tilsvarende lægges over.
  9. Tryk dem let sammen og drys lidt salt på de øverste.
  10. De sidste to dejfisk lægges over.
  11. Kanterne takkes godt sammen med en melet gaffel og halefinnen stribes af som en fiskehale.
  12. Resterne af dejen rulles ud, afskæres til strimler, der skal ligne skæl.
  13. Dejen pensles, skællene også.
  14. Bager ved 200° midt i ovnen i 18 min.Tilbehør:Krydret creme fraîche og citronsnitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *