Print Recipe
Ingefæris
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær ingefæren i skiver på størrelse med en fingernegl.
  2. Halvér cocktailbærene og læg dem i en skål sammen med ingefæren.
  3. Overhældes med cognac.
  4. Lad det stå og trække.
  5. Del æggene og sæt hviderne til side.
  6. Blommerne hældes i en skål sammen med sukker og ingefærsirup.
  7. Hæld fløden i en anden skål.
  8. Pisk hviderne så de er stive.
  9. Pisk herefter fløden indtil den er tyk.
  10. Pisk til sidst æggeblommerne og sukker indtil tyk let og creamet.
  11. Bland forsigtig den piskede fløde i ægge-sukkerblandingen.
  12. Vend til sidst æggehviderne i blandingen.
  13. Hældes i en plast- eller metalskål og sættes i fryser, indtil det er begyndt at stivne.
  14. Bland nu ingefær-cocktailbær-cognac blandingen i og fortsæt nedfrysningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *