Ingefærpærer med nougatflødeskum

Print Recipe
Ingefærpærer med nougatflødeskum
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Skræl pærerne forsigtigt uden at fjerne stilken, eller rids striber i skrællen som på billedet.
  2. Det gøres bedst med et såkaldt kanellerjern, der kan købes hos isenkræmmeren.
  3. Man kan også skrælle lidt bredere striber med en skrællekniv.
  4. Kog vand og sukker op til en sukkerlage og tilsæt skrællet ingefær i tynde skiver samt et par dråber citronsaft.
  5. Læg pærerne i lagen.
  6. Damp dem møre under låg ved lav varme - det kan tage alt fra 10 min. til over en halv time, alt efter pærernes sort, årstiden og modningsgraden.
  7. Lad pærerne køle af i lagen.
  8. Smelt nougat i en skål over vandbad eller ved meget lav varme.
  9. Med lidt tålmodighed kan det godt gøres på en radiator, for nougat smelter ret let.
  10. Afkøl nougaten den må dog ikke stivne igen.
  11. Pisk fløden næsten stiv og vend forsigtigt den smeltede nougat heri med en dejskraber.
  12. Den kan godt falde lidt sammen eller skille lidt det gør ikke så meget.
  13. Så får man bare nougatsauce!Server de lune eller afkølede pærer med nougatflødeskum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *