Print Recipe
Is med ahornsirup og valnødder
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Pisk æggeblommerne sammen.
  2. Opvarm ahornsirupen til kogepunktet og hæld den i en tynd stråle og under konstant piskning i æggeblommerne.
  3. Pisk i ca. 5 min., til æggemassen er blevet kold og har konsistens som en tyk, luftig creme.
  4. Pisk fløden til skum og hak valnødderne.
  5. Rør det i cremen.
  6. Hæld cremen i en form, dæk med tætsluttet låg eller alu-folie og frys cremen i 3-4 timer.
  7. Ved servering pyntes isen med smeltet mørk chokolade eller blot ahornsirup og 1 dl smuttede mandler der er ristet på panden i 1 spsk smør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *