Italienske “baked beans”

Print Recipe
Italienske "baked beans"
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 80 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 80 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bønnerne udblødes i rigeligt vand natten over.
  2. Koges møre i frisk letsaltet vand. Gem ca. ½ l af kogelagen.
  3. Læg bønner og tomater i et smurt ovnfast fad med bouillon eller kogelage og bland derefter alle de øvrige ingredienser med fyldet i fadet.
  4. Fadet dækkes med folie og bages i ovnen ved 225º i ca. 1 time.
  5. Tag fadet ud og skru ovnvarmen op til 250º . Fjern folien fra fadet, drys blandingen af ost og rasp over og gratiner yderligere 10 - 15 min. til overfladen er sprød og gylden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *