Print Recipe
Jordbærkoldskål med honning
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skyl bærene og lad dem tørre.
  2. Nip dem og del dem i to bunker: en lille bunke med flotte ensartede, røde bær og en større bunke med resten.
  3. Rør et par spsk. citronsaft med 1 spsk. honning.
  4. Skær de flotte i halve/kvarte og vend dem i citronmarinaden.
  5. Lad dem trække i køleskabet.
  6. Knus resten af bærene groft med gaffel eller kort tid i foodprocessoren.
  7. Rør saften af appelsinen med 2 spsk. honning og den valgte spiritus.
  8. Hæld det i de knuste jordbær og smag evt. til med mere honning.
  9. Hak mynten, dæk den med film og stil den koldt.
  10. Ved servering:Vend den hakkede mynte i jordbærpuréen.
  11. Hæld den i skåle og pynt med de flotte bær.
  12. Slut af med et topskud af mynte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *